Priser og Vilkår

Priser

Kommission af salget er 15%, restende udbetales til din konto den 15. efterfølgende måned.

Stand lejen er som følger,
1 uge leje 150kr
4 ugers leje 385kr
3 måneders leje 1100
6 måneders leje 2100
12 måneders leje 4000

Stor Glashylde
4 uger 200kr
3 måneder 700kr
6 månder 1300kr
12 måneder 2500kr

Gulv stand
4 uger 250kr

Vilkår

Standleje betales altid forud og lejen refunderes ikke.

Der afregnes 15 % i kommission til Flealoppen.

Vi overfører pengene fra dit salg (minus vores kommission) den 15. hver måned, eller nærmeste hverdag. Så feks. salg fra hele januar kommer til udbetaling 15. februar og fremdeles.

Varesikring

I Flealoppen gør vi alt for at sikre dine varer bedst muligt. Vi har videoovervågning, opmærksomt personale og flere alarmtyper til gratis , så du kan sikre dine varer bedst muligt. Følgende forhodsregler anbefales:

  • Tøjalarmer monteres med et ekstra prismærke gemt inde i alarmen. På den måde er
    din vare bedre sikret mod prismærkeombytning, og vi kan stadig sælge din vare, hvis det andet prismærke er faldet af. Tøjalarmer monteres i en syning. Sæt aldrig alarmer i prismærket, vaskemærket, lommen eller en strop.
  • Klisteralarmen placeres så vidt muligt på et ikke synligt sted. Skjul den evt. under prismærket på varen.
  • Fastgør evt. kabler eller løsdele, der hører til varen, med tape eller strips.
  • Dyre smykker, ure, parfumer og andre varer, der kan friste svage sjæle, skal ikke ligge på standen, men låses ind i et af vores glasskabe.

Butikstyveri samt ombytning af prismærker bliver anmeldt til politiet. Ombytning af prismærker kategoriseres som bedrageri.

Flealoppen kan ikke stilles til ansvar for stjålne, tabte eller ødelagte varer.

Flealoppen er ikke erstatningspligtig ved brand- og vandskade. I forbindelse med brand, vand eller indbrudstyveri kan din indboforsikring eventuelt dække dit tab – kontakt dit forsikringsselskab for mere information.

Min vare er væk

Hvis din vare er forsvundet fra standen, men ikke solgt, ligger den højst sandsynligt på en anden stand. Kunderne har det med at fortryde undervejs, og så lægger de varen fra sig et tilfældigt sted.

Vi ved af erfaring, at det kan være svært at overskue hele butikken og at en vare kan dukke op flere uger efter, at den forsvandt. Det sker typisk, når en anden standlejer pakker ned. Se efter varen på din gamle stand, samt nabostande, når du igen besøger butikken, og se regelmæssigt på Lost & Found reolen.

Får vi varen indleveret ved kassen, mens din booking stadig er aktiv, kommer den tilbage på standen.
Får vi varen indleveret ved kassen, efter at din booking er udløbet, bliver den lagt i Lost & Found reolen.
Varer uden prismærke bliver lagt i Lost & Found.
Varer uden prismærke opbevares i afdelingen i 14 dage, hvorefter de tilfalder Flealoppen, som frit kan donere, bortskaffe eller sælge dem.

Udsalg

Du har mulighed for at holde udsalg på din stand, hvor du kan vælge mellem 10% og 75% rabat. På ”Dit loppesalg, under din booking, trykker du blot “Rabat” og vælger den ønskede rabatsats. Vi går en runde hver morgen og sætter rabatskilte op, hvis ikke vi får tid inden da.

Husk at rabatten gælder alle varer, du har prismærket, så vær opmærksom på evt. varer i glasskabet.

Hvis du ønsker rabat på premiumvarer, skal du selv komme forbi, så at du kan lokalisere varerne.

Ejendomsret

Sælger er alene ansvarlig for at have uindskrænket ejendomsret og ret til at sælge varerne på standen. Følgende varer må ikke sælges i Flealoppen:

  • Det er ikke tilladt at sælge kopivarer, f.eks. tasker, punge, ure m.m.
  • Sikkerhedskompromitterende varer såsom tobak, alkohol, fødevarer, våben, fyrværkeri, hårde hvidevarer, pornografisk materiale eller andet som personalet måtte vurdere upassende eller stødende.
  • Skarpe genstande som knive må ikke ligge fremme på standen, men skal låses inde i vores glasskabe.

Overtrædelse vil medføre bortskaffelse af disse varer og effekter uden varsel.

Det er ikke tilladt at lægge visitkort eller anden markedsføring på standene.

Hvis man ikke har tømt sin stand inden lejeperioden udløber og ikke ønsker at forlænge, vil man blive opkræves et gebyr for tømning af stand. Prisen er 200,- pr stand. Vi pakker varerne ned og gemmer i 2 uger, hvorefter varerne tilfalder Flealoppen.